Bor Dampak listrik

Jumlah barang: IMD0750


Rincian produk

Fitur

* Daya anu luhur, bor dampak résistansi nganteurkeun 3000RPM pikeun pagelaran anu luar biasa dina pangeboran sareng pangeboran dampak
* Motor 710W anu kuat mastikeun umur panjang sareng efisiensi anu langkung luhur
* Desain awak leutik anu ergonomis ngamungkinkeun operasi bébas kacapean dina industri anu béda
* logam pinuh, kuat 13mm cuk keyed
* 360 ° puteran sisi ergonomis cecekelan ngaminimalkeun Geter tur ngamungkinkeun gawé low-kacapean kontinyu
* Maju sareng ngabalikeun fungsi rotasi
* Anti-debu switch jeung variabel-speed reversing fungsi pikeun bit akurat dimimitian
* Kontrol laju variabel pikeun digawé dina laju anu disaluyukeun pikeun nyocogkeun sababaraha aplikasi

Spésifikasi

Dipeunteun Power: 500W / 710W
Taya Beban Speed: 0-3000RPM
Max.Kamampuh Chuck: 13MM


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami