Produk

  • Bensin Halimun Blower

    Bensin Halimun Blower

    Item Jumlah: MB53WF-3

    Éta cocog pikeun operasi skala ageung, sapertos kapas, gandum / béas / tangkal buah / tangkal tea sareng pepelakan tatanén sareng kehutanan sanés.Salaku tambahan, éta mujarab pikeun nyemprot pupuk kimia granular, inséktisida granular, sareng sajabana di daérah pagunungan, pasir, sareng paburencay.Ogé bisa dipaké pikeun weeding kimiawi, sanitasi pakotaan jeung désa, sarta pencegahan epidemics.

     

  • 800W / 1000W / 1000W / 1200W Pemotong Sikat Listrik

    800W / 1000W / 1000W / 1200W Pemotong Sikat Listrik

    Jumlah barang: AGTR1280S

    Ieu 2-in-1 ramah lingkungan 800W / 1000W / 1200W sikat cutter bisa instan dirobah jadi hiji trimmer jukut atawa sikat cutter.Bisa motong jukut, tapi ogé idéal pikeun nungkulan weeds jangkung atawa motong ngaliwatan vegetasi tougher.

  • 2200W High Pressure cleaner cai

    2200W High Pressure cleaner cai

    Jumlah barang: HPW2722

    HPW2722 anu kuat nyaéta mesin cuci tekanan 2200W sedeng pikeun tugas beurat kalayan kakuatan beberesih anu pikaresepeun.Kalayan jet cai tekanan tinggi na, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun ngaleungitkeun kokotor sareng kokotor anu paling bandel tina permukaan luar anjeun.

  • Multi-fungsi 2-in-1 Oregon kutub listrik chainsaw sarta kutub pager hirup trimmer

    Multi-fungsi 2-in-1 Oregon kutub listrik chainsaw sarta kutub pager hirup trimmer

    Jumlah barang: AMT0121

    The AMT0121 kutub listrik pager hirup trimmer / pruner mangrupakeun serbaguna 2-in-1 allrounder pikeun trimming tina bushes, hedges na shrubs.Pikeun ngajaga taman rapih atanapi nyiptakeun struktur

  • 450W kutub listrik pager hirup trimmer

    450W kutub listrik pager hirup trimmer

    Jumlah barang: APH0145

    Motor 450W anu kuat sareng sirah pivoting multi-sudut ngamungkinkeun pikeun motong tepat kalolobaan rungkun jangkung sareng pager hirup.

  • 1400W raker listrik & scarifier

    1400W raker listrik & scarifier

    Jumlah barang: ABS0314

    TINGGALKEUN NGAREPÉ.Kéngingkeun padang rumput hejo anu sampurna sareng 1400W Electric Scarifier sareng Lawn Dethatcher.

    Noticing garing, browning patch dina padang rumput hejo anjeun;sareng nyiram ngan henteu motong?Anjeun meureun geus meunang thatch build-up!Scarifying padang rumput hejo anjeun dina interval nu sarua motong akar jukut jeung nyorong tumuwuh pikeun kandel turf healthier.Sareng rutin ngagunakeun dethatcher ngabantosan ngirangan beurat akar, batang, sareng potongan jukut anu kabentuk dina waktosna.

    Bari rake manual biasa téh tiresome pamakéan sarta teu pisan éféktif, nu dethatcher listrik dimimitian instan kalayan mencet tombol sarta gampang meunang pakasaban rengse tanpa ngotoran atmosfir ku émisi karbon toksik.

  • 1000W mower padang rumput hejo listrik

    1000W mower padang rumput hejo listrik

    Jumlah barang: ALM0170

    The ALM0170 Eco-mower mangrupakeun mower padang rumput hejo portabel tur lightweight nu matak ngamudahkeun pikeun ngangkut sabudeureun kebon anjeun sarta dina lawns Anjeun.Motor 1000W anu efisien nawiskeun jalan anu sepi sareng pangropéa anu rendah bari mékanisme switch kaamanan ningkatkeun kaamanan operator sareng ngahindarkeun ngamimitian anu teu kahaja.

  • 2000W Electric padang rumput hejo Mower

    2000W Electric padang rumput hejo Mower

    Jumlah barang: ALM4516

    Modél ieu gaduh motor 2000W anu kuat kalayan diaméter motong 430mm anu lega.Ieu hadir kalawan 45L badag satengah palastik jeung satengah kantong kempelan lawon.Upami anjeun milarian mesin pemotong rumput anu gampang dianggo anu ramah-planét sareng biaya-éféktif dina waktos anu sami, anjeun pasti bakal resep mower push corded ieu pikeun bumi anjeun.Ieu mangrupakeun mesin motong lightweight nu mere Anjeun motong bersih unggal waktu.Mower jukut portabel ieu bisa nalukkeun malah jobs mowing toughest kalawan jukut jangkung tur weeds.

  • 2500W listrik taman shredder daun

    2500W listrik taman shredder daun

    Jumlah barang: ASD0524
    The chipper kai / shredder boga desain maneuverable portabel langsing nu ngajadikeun angkutan gampang sakuliah pakarangan.Ieu delivers kakuatan motong gas-kawas sarua salaku alat Powered gas, tapi planét-sadar sarta teu emit haseup kana lingkungan.Mulcher listrik serbaguna ngagampangkeun pangguna pikeun ngaleungitkeun runtah buruan anu dikumpulkeun, sareng nyiapkeun liang komposna.Ngabersihan buruan bakal gancang sareng gampang kalayan ngagunakeun alat ieu.

  • 2500W shredder daun listrik

    2500W shredder daun listrik

    Jumlah barang: ASD0925

    Naha Anjeun keur pilari a shredder daun atawa salah sahiji nu bisa Anjeun pake pikeun chip kai anjeun teu dihoyongkeun, éta salawasna penting pikeun meunangkeun mesin nu basajan ngagunakeun.Shredder kebon Dirty Pro Tools ieu dirarancang pikeun para pekebun pro sareng amatir, kalayan kamampuan pikeun ngancurkeun bahan pepelakan, dahan sareng dahan dugi ka 40mm kandel.

  • 90W rautan ranté listrik

    90W rautan ranté listrik

    Jumlah barang: ACSP01

    Gancang sareng gampang ngasah ranté ragaji nganggo Rautan Ragaji Listrik serbaguna ieu.Diwangun-di ranté vise nyaluyukeun kana sagala desain ranté sarta pitches pikeun masihan anjeun tepat, sudut akurat motong unggal waktu.Roller rotasi ranté mindahkeun Tumbu ka hareup bari vise tetep dina posisi pikeun ngahemat waktos Anjeun.Gagang vise anu merenah ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun tegangan vise tanpa ngaleungitkeun panangan anjeun tina coét.

  • 800W Listrik Mini Rotavator anakan

    800W Listrik Mini Rotavator anakan

    Jumlah barang: ATL0380

    cecekelan Foldable pikeun transportasi gampang jeung neundeun kompak.Saklar dual-kaamanan pikeun nyegah teu kahaja ngamimitian-up.Idéal pikeun ngarobah taneuh dina persiapan penanaman.