3000W Listrik blower daun

Jumlah barang: ABL0130
Ieu blower daun / vakum kalawan kakuatan 3000W téh bisa niup jauh daun, kitu ogé pikeun vakum sarta shred taman debris.You bisa kalayan gampang mindahkeun antara nyeuseup jeung niupan mode berkat switch pamilih.Shredder masihan réduksi volume 10: 1.


Rincian produk

Ngeunaan item ieu

Thevac blower listrikmangrupikeun alat anu kuat sareng pembantu anu tiasa dipercaya pikeun para pekebun anu hoyong ngabersihan bumi sareng kebon.Parobihan antara fungsi niup sareng vakum tanpa alat ngamungkinkeun blower vac gancang disaluyukeun kana padamelan anu aya.Kadali laju éléktronik ngamungkinkeun nyeuseup sareng kakuatan niup janten persis dosis.Dua rollers pituduh mastikeun operasi nyaman jeung deui-friendly dina jalur, padang rumput hejo jeung rupa bumi hésé.Pipa nyeuseup dua-sapotong anu ageung ngarahkeun obyék anu ageung ogé sacara dipercaya sareng tanpa macét kana kira-kira.35 liter karanjang nyekel.bahan lemes voluminous kayaning foliage jeung jukut diréduksi jadi sabudeureun 1/10th tina ukuran aslina ku fasilitas shredding terpadu.Kalawan tali mawa adjustable ieuvac blower listrikbisa comfortably dibawa ngaliwatan rupa bumi hésé pikeun operasi ramah-tukang kalawan usaha minimum.

Spésifikasi

Dipeunteun Power: 3000W
Taya speed beban: 8000 ~ 15000 / mnt
Max.Volume hawa: 13.2m³ / mnt
Max.Laju hawa: 270 km/h
Kantong kempelan 35L (40L kanggo pilihan)
Fungsi 3 dina 1, Vakum + Blower + Mulcher
Babandingan Mulching: 10: 1
Panjang kabel: 35cm

Ciri

Desain 3-IN-1:Bisa dipaké salaku blower, vakum atawa mulcher, mulching daun jadi bahan cocog pikeun composting.

KUAT:3000W motor ngahasilkeun nepi ka 270km / h speed hawa

Desain ringan:Ieu blower daun ergonomis design cecekelan cecekelan pikeun ngurangan kacapean operator jeung nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman Pakem leuwih nyaman.

Gampang dianggo:Kadali anu gampang dihontal sareng saklar laju variabel ngamungkinkeun anjeun ngalih antara ngosongkeun sareng niup sacara gampang bari ngajaga laju hawa anu dikontrol.

Bisa Dipaké Sakuliah Taun:Modél ieu serbaguna anu tiasa dianggo sapanjang taun.Anjeun tiasa nganggo blower daun anu kuat ieu pikeun ngabersihan salju, pamotongan jukut, daun atanapi talang sareng pikeun ngagaringkeun kendaraan sareng mesin.

Kantong Koléksi ageung:Kantong koléksi anu lega sareng kuat nawiskeun rohangan anu lega pikeun ngahémat waktos anjeun sareng nyegah anjeun kedah ngosongkeun éta.Dedaunan sareng jukut ogé dikembangkeun janten 1/10 tina ukuran aslina ngalangkungan mulching / shredding pinter.

Low Noise:Kurang bising sareng teu aya haseup sareng teu aya gas anu dipancarkeun nalika dianggo, ngirangan polusi lingkungan atanapi ngarugikeun awak manusa.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami