Parabot kebon béngsin

  • Bensin Halimun Blower

    Bensin Halimun Blower

    Item Jumlah: MB53WF-3

    Éta cocog pikeun operasi skala ageung, sapertos kapas, gandum / béas / tangkal buah / tangkal tea sareng pepelakan tatanén sareng kehutanan sanés.Salaku tambahan, éta mujarab pikeun nyemprot pupuk kimia granular, inséktisida granular, sareng sajabana di daérah pagunungan, pasir, sareng paburencay.Ogé bisa dipaké pikeun weeding kimiawi, sanitasi pakotaan jeung désa, sarta pencegahan epidemics.

     

  • Tiller béngsin

    Tiller béngsin

    Jumlah barang: GTL51173
    Pembudidaya mini tiller ieu mangrupikeun mesin anu sampurna anu bakal nguatkeun anjeun pikeun gaduh kontrol pamungkas pikeun ngagarap lahan anjeun.
    Till/cultivators cocog pikeun aplikasi Taman & Rumput di Ngali, Budidaya Taneuh, Aerasi, Nyiptakeun Seedbeds Leupas & Ngaleungitkeun Kokotor / Rumput.

     

  • Ragaji ranté béngsin

    Ragaji ranté béngsin

    Jumlah barang: GCS5352
    Gergaji ragaji ieu mangrupikeun gergaji sakuliling anu saé pikeun proyék-proyék luar, tina pamotongan tangkal dugi ka motong tangkal.Kompak sareng serbaguna kalayan fitur kaamanan anu inovatif, gergaji gas-powered ieu dirancang pikeun maksimalkeun kakuatan motong anjeun sareng ngaleutikan konsumsi bahan bakar.

     

     

  • Béngsin Sikat cutter

    Béngsin Sikat cutter

    Jumlah barang: GBC5552
    Pemotong sikat béngsin ieu mangrupikeun pemangkas aci lempeng anu kuat anu dirancang pikeun nyandak yard anu paling ageung.Aci lempeng ngagampangkeun sareng gancang motong handapeun rungkun sareng tempat-tempat anu susah dihontal.Mesin pamotongan rumput sareng jukut dinamis ieu gaduh téknologi QuickStart pikeun gampang narik ngamimitian, ngajantenkeun anjeun langsung ngajalankeun.Mesin 2-siklus 52cc nempatkeun sagala kakuatan anu anjeun peryogikeun dina panangan anjeun, sedengkeun desain anu hampang sareng potongan motong ngabantosan anjeun ngalaksanakeun padamelan langkung gancang.Cecekelan adjustable nyadiakeun kanyamanan tambahan, kanyamanan ergonomic jeung kontrol pikeun pamakéan katuhu atawa kénca-dibikeun.Lighweight, handheld, jeung kuat, brushcutter ieu tempur diuji sarta tempur siap pikeun malah tugas tangguh.Éta hampang, kuat, sareng gampang dianggo.The Shaft Lempeng trimmer nawarkeun kanyamanan optimal bari motong, sarta pintonan langsung tina garis motong bari operasi.

     

  • Bensin Daun blower

    Bensin Daun blower

    Jumlah barang: GBL5526
    The blower daun boga kakuatan pikeun mindahkeun daun jeung lebu.Naha anjeun ngabersihkeun kliping pager hirup, serpihan kai atanapi jukut ti daérah leumpang, fitur komersil sareng daya tahan ngajantenkeun éta kedah aya pikeun profésional lansekap.

     

     

  • Pakakas Kebon

    Pakakas Kebon

    Jumlah barang: GLM 5380