450W / 550W Electric Jukut Trimmer

Jumlah barang: AGT3745
The String Trimmer ngidinan Anjeun pikeun ngajaga buruan anjeun beautifully manicured tanpa méakkeun jam pikeun ngalengkepan proyék.Fitur gagang telescoping sareng twist-n-edge flip out edge guide nampung rupa-rupa aplikasi landscaping.Dijieun ku kelas premium, konstruksi hampang.


Rincian produk

Ngeunaan item ieu

Pemangkas jukut listrik ieu gampang dioperasikeun sareng idéal pikeun ngabéréskeun jukut jukut padang rumput hejo anjeun.Trimmer jukut ngabogaan rubak motong 28cm atawa 30 cm kalawan watt béda.Hal ieu ngajadikeun éta ogé cocog pikeun ngajaga padang rumput hejo leutik di kebon kota.
Sirah tina trimmer jukut bisa diputer 90 °.Hasilna, eta oge bisa motong verticall, contona pikeun motong ujung sabudeureun pager hirup a.Kabayang rojongan dina sirah trimmer nyadiakeun betah perlu pamakéan.
Duanana sudut sirah trimmer sareng posisi gagang tambahan tiasa disaluyukeun.Aci teleskopik aluminium na tiasa diperpanjang tina 98 dugi ka 126cm pikeun kanyamanan nalika damel, sareng ogé tiasa diratakeun ngaliwatan 180 ° pikeun gampang motong sapanjang permukaan nangtung sareng sisi padang rumput hejo.

Henteu kedah ngamuat deui garis motong nalika damel berkat sistem manjangkeun benang otomatis.Garis motong nilon ukuran 3m (ganda kaancam) sarta ngabogaan diaméter 1.4mm.Éta ditangtayungan ku satpam.Babarengan cecekelan bantu ieu assures aman pamakéan trimmer nu.

Spésifikasi

Dipeunteun Power: 450W / 550W
Taya Beban Speed: 11000RPM
Motong Dia.: 280MM / 300MM
Diaméter garis: Ø1.4mm x 6m / Ø1.6mm x 6m
Sistim motong: Kembar garis feed spool otomatis
Cecekelan utama kalayan cengkraman lemes
Jadi disaluyukeun sudut cecekelan bantu
Pipa panjang teleskopik kalayan diputar 180 ° pikeun gampang motong sapanjang permukaan nangtung sareng sisi padang rumput hejo
Kisaran teleskopik ti 106cm ~ 126cm
Sirah motor tiasa disaluyukeun kana 5 setélan
Kalawan roller Tepi atawa rojongan baja
Panjang kabel: 35cm

Fitur

Desain: Desain ergonomis lightweight kalawan handles karét Pakem lemes nawarkeun mobilitas lengkep sareng operasi nyaman.5-Posisi adjustment sirah merenah pikeun edging wewengkon lamping.

Gampang Pamakéan: Pipa panjang teleskopik kalayan diputar 180 ° pikeun gampang motong sapanjang permukaan nangtung sareng sisi padang rumput hejo.

Kisaran teleskopik:
ti 106cm ~ 126cm (sirah motor diputer Max sudut);
ti 98cm ~ 118cm (sirah motor diputer Sudut minimum)

Cocog: Dual Line Auto Feed sareng garis nilon Ø1.6mm x 6m.Eupan otomatis garis ganda pikeun kamajuan garis gancang tanpa nabrak.Sudut anu disaluyukeun cecekelan bantu ngamankeun cecekelan adjustable dina posisi cocog pikeun kanyamanan operasional ditambahkeun jeung kasaimbangan.

Konci Cord anu merenah nyegah pegatna kabel anu teu kahaja nalika anjeun damel sareng sistem nahan kabel.de nyadiakeun edging tepat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami