TON INTERNATIONAL kawates

AS supplier profésional, kami nawiskeun Anjeun pilihan leuwih 5000 produk béda ti parabot kakuatan, parabot kebon

Panas Disarankeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna
  • tentang Kami

Ningbo Free Trade Zone Ton International Trading Co., Ltd.

Diadegkeun dina taun 2004, kami mangrupikeun produsén sareng eksportir alat-produk sareng asesoris di Cina, kalayan penjualan tilu puluh juta dolar unggal taun ka para pembeli di langkung ti opat puluh nagara sareng daérah di sakuliah dunya.
Kami nawiskeun anjeun pilihan langkung ti 5,000 produk anu béda-béda ti alat-alat listrik, alat-alat kebon, alat-alat anu didamel ku béngsin sareng alat-alat tangan, anu anjeun tiasa gabungkeun kana hiji pesenan sareng wadah pengiriman anu gampang.

Pikeun nempo leuwih
Rencanana pikeun ngadegkeun produksi produk anu paling komprehensif
jeung puseur jualan