Pakakas kebon tanpa kabel

  • Kultivator tanpa kabel Tiller

    Kultivator tanpa kabel Tiller

    Jumlah barang: 182TL2

  • Penyapu rumput tanpa kabel

    Penyapu rumput tanpa kabel

    Jumlah barang: 182WS1
    Penyapu rumput tanpa kabel anu kuat tina grup sistem batré séri 18V 182 pikeun dianggo di sabudeureun kebon. Sirah anu tiasa digentos ku hiji kutub tiasa diwangun ku opat alat anu béda, kalebet tukang kebon, rungkun & gunting edging, pemangkas jukut sareng tukang sapu.

  • rungkun tanpa kabel & geser edging

    rungkun tanpa kabel & geser edging

    Jumlah barang: D03SE02
    Rumput tanpa kabel & geser edging ieu mangrupikeun alat berkebun serbaguna anu tiasa dianggo ku saha waé.Mibanda desain lightweight anu merlukeun kirang usaha ngagunakeun.Clipper taman tanpa kabel ieu ngan beuratna langkung ti hiji pon anu matak ngagampangkeun pikeun nanganan.Aya (2) kantétan sabeulah pikeun dipilih.Anjeun henteu peryogi alat khusus pikeun ngagantelkeun atanapi nyabut bilah anu kalebet.Éta mangrupikeun alat anu sampurna pikeun ngabéréskeun sentuhan di kebon anjeun pikeun ngahontal ujung anu sampurna.Upami anjeun hoyong ngagentos atanapi ngajaga kebon hias sareng ranjang kembang anjeun, pemangkas pager hirup anu dikuatkeun batré ieu tiasa ngalakukeun padamelan sapertos anu anjeun pikahoyong.

  • Palang pager hirup tanpa kabel

    Palang pager hirup tanpa kabel

    Jumlah barang: 182PHT1
    Pemangkas pager hirup kutub tanpa kabel ieu ngamungkinkeun aksés anu gancang sareng gampang kana dahan anu hese dihontal sareng pager hirup anu jangkung berkat panjangna anu tiasa disaluyukeun sareng sirah pivoting.A cecekelan lemes-cekelan sarta pemicu bébas repot nyadiakeun kanyamanan sarta ngaronjat kontrol, sanajan dina jobs panjang, bari 20V MAX * batré litium ion ensures anjeun moal kudu nyered sabudeureun cords extension.

  • Tanpa kabel Pager hirup Trimmer

    Tanpa kabel Pager hirup Trimmer

    Jumlah barang: 182HT1
    Pemangkas Pager hirup Tanpa Kabel ieu sareng Bilah Aksi Ganda sareng Pemangkasan Blade Gap Jangkung atanapi Lebar Tutuwuhan pikeun Garen atanapi Palataran Anjeun.Dual-Action Wilah Pager hirup Trimmer Nyadiakeun Leuwih Efisien Motong, Bentuk Shaping.

  • Niup daun tanpa kabel

    Niup daun tanpa kabel

    Jumlah barang: 182BL3

  • Niup daun tanpa kabel

    Niup daun tanpa kabel

    Jumlah barang: 182BL1
    Blower daun tanpa kabel ieu dikuatkeun ku batré, nyegah aranjeunna ngaluarkeun émisi bau, beracun sapertos blower daun anu didamel ku gas.Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun kabébasan gerak anu langkung ageung dibandingkeun modél kabel.Éta ogé langkung alit sareng langkung énténg tibatan jinis anu sanés, ngajantenkeun aranjeunna langkung gampang dicekel.

  • Pangkas Jukut Tanpa Kabel

    Pangkas Jukut Tanpa Kabel

    Jumlah barang: 182GT1
    Pemangkas Jukut Tanpa Kabel ieu dirancang pikeun motong daérah anu kaleuleuwihan saatos motong, ogé ngagiling sapanjang wates, trotoar, sareng ranjang kembang.Éta gaduh Transmisi Power Drive anu ningkatkeun torsi pikeun langkung seueur kakuatan motong dina senar.Ieu gampang ngarobah tina trimmer kana edger roda.

  • Gergaji Tiang Tanpa Kabel

    Gergaji Tiang Tanpa Kabel

    Jumlah: 182PCS1