Tentang Kami

1

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina taun 2004, kami mangrupikeun produsén sareng eksportir alat-produk sareng asesoris di Cina, kalayan penjualan tilu puluh juta dolar unggal taun ka para pembeli di langkung ti opat puluh nagara sareng daérah di sakuliah dunya.

Kami nawiskeun anjeun pilihan langkung ti 5,000 produk anu béda-béda ti alat-alat listrik, alat-alat kebon, alat-alat anu didamel ku béngsin sareng alat-alat tangan, anu anjeun tiasa gabungkeun kana hiji pesenan sareng wadah pengiriman anu gampang.

Sanggeus dina garis ieu leuwih ti lima belas taun, kami geus perfecting produk kualitas pangaweruh urang jeung ngajaga harga low.Ku kituna kami nyadiakeun klien kami kalayan kauntungan greatest tina produk unggulan urang jeung jasa.

Sertifikasi profésional

Produk perusahaan parantos lulus GS, CE sareng EMC, CSA, UL sareng sertifikasi standar internasional anu sanés.Sareng standar lingkungan internasional sapertos EPA-II, EU-V, ROHS, REACH, WEEE sareng standar lingkungan anu sanés dikuatkeun.

Urang ngaharepkeun urang bisa meunangkeun kapercayaan konsumén urang jeung products’quality unggulan urang jeung layanan alus teuing .Urang téh nu boga brand “Venkin”, nu geus jadi brand kawentar pakakas di sababaraha nagara sanggeus 15 taun strategi urang dina promosi.OEM na ODM pesenan ogé warmly welcomed.Last tapi teu saeutik, departemen QC urang, salaku bagian tina sistem jaminan kualitas urang, bakal mastikeun yén unggal angkatan tina cargoes saméméh kiriman nyugemakeun minuhan kualitas.

Kami hoyong ngawangun kerjasama bisnis tim panjang sareng anjeun!

2

Naha milih kami

"Palanggan kahiji, kualitas pangluhurna sarta layanan foremost" nyaeta prinsip urang.Ngaliwatan tim kami mumpuni kacida, urang difokuskeun kadali kualitas, nyadiakeun unggulan saméméh jeung sanggeus jasa jualan na ngagedekeun rentang produk pikeun minuhan sarat klien '.Urang tiasa ngadamel produk nurutkeun sampel sarta gambar;komo deui, urang ogé bisa ngarancang produk ngeunaan sarat klien '.Urang tulus ngabagéakeun klien pikeun ngadegkeun hubungan bisnis silih-kauntungan jeung kami pikeun masa depan cerah!