Bor listrik

Jumlah barang: ELD0340


Rincian produk

Fitur:

• kirang kacapean operator.
• kinerja karya optimal.
• beurat torek ngamungkinkeun pikeun betah operasi jeung kontrol.
• ukuran Compact ngajadikeun sakabeh tugas leuwih diaksés.
• cocog Greater pikeun karya precision.
• Ngaronjatkeun produktivitas.• Gawé leuwih gancang.• Gawé leuwih gancang.
• Ampir ngaleungitkeun karuksakan kana karya anjeun dina kamajuan.
• Gampang jasa.
• Gancang pikeun ngalereskeun.
• durability langgeng pisan lila.
• kinerja dipercaya.
• Desain ergonomic pikeun kinerja manusa pangalusna mungkin dina pakasaban.

Spésifikasi

Kakuatan dipeunteun: 400W
Taya Beban Speed: 3000RPM
Max.Kamampuh Chuck: 10MM

Bor Listrik 400W: Panungtun FAQ Panungtun

Q: Naon kaunggulan tina bor listrik?
Bor listrik ieu ukuranana kompak.Ieu utamana dipaké pikeun imah.Contona, ngalereskeun alat, pamasangan jati, rakitan kaulinan jsb.

Q: Sabaraha jinis bor listrik aya?
Bor kabel, bor tanpa kabel, bor tanpa kabel nganggo sikat, bor tanpa kabel tanpa sikat

Keunggulan Kami

* Produk kualitas luhur kalawan harga lumrah.
* Produsén profésional
* Sistem kontrol kualitas anu ketat.
* Sapuluh urang panalungtikan & ngamekarkeun tim.
* Tém penjualan profésional.
* Pangalaman ékspor pikeun sakumna dunya.
* Jasa solusi Hiji-Lengkah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami