3.6V Litium obeng

Jumlah barang: CSDL14
Obeng tanpa kabel nyaéta rechargable, sarta ngabogaan awak leutik kalawan beurat hampang.
Ieu utamana dipaké pikeun imah.Contona, ngalereskeun parabot, instalasi parabot, assembly kaulinan, DIY jsb.


Rincian produk

Fitur

* Kompak sareng énténg - Obeng tanpa kabel cocog pikeun pamakean langsung sareng neundeun gampang.
* Fungsi Pivot- Nyadiakeun aksés ka spasi ketat.
* Diwangun dina lampu gawé LED - illuminates worksurface jeung wewengkon poék.
* Panyekel bit magnét– Simpen bit tambahan siap dianggo.
* Desain ergonomis - cecekelan leuwih-dibentuk jeung cekelan ramo ngajaga leungeun anjeun nyaman.

Spésifikasi

Tegangan: 3.6V (Li-ion) 1300MAH
Taya Beban Speed: 210RPM
Torsi Max: 4.5NM
Asesoris: 28PCS 25MM Bits
4PCS 50MM Bit
2PCS Bor
8PCS Sockets
1PC Panyekel Magnét


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami